Ventilair Group Nederland B.V. behaalt ISO 9001:2015 certificaat

ISO 9001:2015 certificaat behaald

Met trots kunnen we melden dat SGS CBE afgelopen week het ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement heeft toegekend aan Ventilair Group Nederland B.V.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd.Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

Iso certificaat

Tijdens het certificatietraject werden we ondersteund door de firma Kleemans Organisatieadvies die ons heeft begeleid bij het opzetten van het ISO 9001-handboek, het trainen van de medewerkers conform de ISO-9001:2015 eisen en het certificeerklaar maken van de organisatie.

Kwaliteit

Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van de ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.


Iso logo

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden.

We blijven onszelf constant verbeteren om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening evenals onze klanttevredenheid verder te verhogen.

Geplaatst in Nieuws.