Product van de maand februari – RHP luchtbehandelingskasten

Koelen, verwarmen en ventileren

De RHP luchtbehandelingskasten met warmtewielwisselaar en ingebouwde warmtepomp combineren koelen, verwarmen en ventileren in een enkel toestel.
Met luchtvolumes variërend van 400m³/h tot 1500m³/h is deze serie compacte plug ’n play toestellen breed toepasbaar in zowel residentiële als niet-residentiële projecten.

Het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat

De RHP toestellen zijn dankzij de ingebouwde omkeerbare warmtepomp een stuk veelzijdiger dan standaard luchtbehandelingskasten.
Zo zorgen ze niet alleen voor ventilatie, maar ook voor warmte- en vochtterugwinning in de winter en koeling en ontvochtiging in de zomer.

RHP informatie

Dubbele energieterugwinning

Door de combinatie van de warmtepomp en de warmtewielwisselaar wordt nog efficiënter met energie omgegaan; warmteterugwinning vindt namelijk in twee fases plaats.
In de eerste fase vindt in de verwarmings- en koelingsmodus energieterugwinning middels het warmtewiel plaats, in de tweede fase wordt in de verwarmingsmodus de energie teruggewonnen door de warmtepomp. Op deze manier wordt de energie uit de afvoerlucht maximaal benut.

Geïntegreerde C5.1 sturing

Alle RHP units beschikken over een geïntegreerde C5.1 sturing die dankzij zijn brede functionaliteit energiezuinigheid en een comfortabel binnenklimaat optimaal weet te combineren.
Het bedieningspaneel met touch screen maakt de bediening van de unit eenvoudig. Via de bijbehorende app kunnen de toestellen ook op afstand aangestuurd worden.

Touch_screen_C5.1

Waarom een RHP luchtbehandelingstoestel?

  • Plug ’n play oplossing met ingebouwde omkeerbare warmtepomp;
  • Koelen, verwarmen, ventileren met één toestel;
  • Ruimtebesparende, compacte toestellen;
  • Extreem hoge efficiëntie door dubbel warmteterugwinproces;
  • Warmte- en vochtterugwinning in de winter, koeling en ontvochtiging in de zomer;
  • Geïntegreerde automatische regeling met touch screen;
  • Snelle en eenvoudige installatie en inbedrijfstelling.

Indien u vragen heeft over de RHP serie, neem dan gerust contact op met ons team van ventilatiespecialisten.

Geplaatst in Product van de maand.