Over ons

Breathe with us…

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Vandaag de dag heeft de groep kantoren in België en Nederland, een eigen verdeling in Frankrijk en exporteert de groep haar producten naar nagenoeg alle Europese landen.

Ventilair Group is bovendien fabrikant van haar eigen merk van kwalitatief hoogwaardige ventilatieproducten voor de residentiële markt, Comair. Voor de niet-residentiële markt heeft Ventilair Group het merk Kuvent ontwikkeld.

1st class ventilation.

De merken van Ventilair Group zijn het resultaat van uitgebreid en nauwkeurig onderzoek. Alle producten worden aan uiterst grondige tests en analyses onderworpen voor ze in het aanbod worden opgenomen. Daarnaast is Ventilair Group dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve systemen die bijdragen aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Sinds 2015 maakt Ventilair Group deel uit van Volution Group plc, vertegenwoordiger van vooraanstaande Europese ventilatieproducenten.

1st class service.

Maak kennis met onze first class service tijdens het samenwerken met onze enthousiaste en deskundige crew. Het team van Ventilair Group staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies voor al uw ventilatieprojecten.

Onze koers : ventilatie
Ventilair Group Nederland B.V., tot uw dienst.

Ventilair Group Nederland B.V. is al ruim dertig jaar specialist op het gebied van ventilatie-oplossingen.
Tot eind 2012 nog onder de naam Comair Holland B.V. als fabrikant van mechanische woonhuisventilatoren en sinds 2013 als fabrikant en totaalleverancier van ventilatieproducten voor de woningbouw- en utiliteitsmarkt.

In ons filiaal in Eersel (Noord-Brabant) worden de producten van ons eigen merk Comair ontwikkeld en geproduceerd voor alle filialen van Ventilair Group. Deze producten worden tevens vanuit Nederland geëxporteerd naar verschillende Europese landen.

Op de Nederlandse markt verdelen wij  een breed pakket aan ventilatieproducten waarmee wij voor iedere ventilatiewens een gepaste oplossing kunnen bieden.